Om oss

Hyggelige ord fra hyggelige kunder

«Lærdal setter pris på Attende som en samarbeidspartner med gode verdier og som tar et viktig samfunnsansvar.»

«Attende leverer alltid ihenhold til den bestilling vi har –  også krevende prosjekt blir gjennomført meget profesjonelt og innenfor tid og budsjett. De er hyggelige, svært fleksible og ser muligheter.»

«Attende har blåst nytt liv i sine Svithun produkter, som er et lokalt merkenavn med sterk tradisjon og fremragende kvalitet. Vi i NorEngros Kjosavik anbefaler Svithun produktene til våre kunder.»

«For meg er det viktig å ha en pålitelig samarbeidspartner på pakking av varer. Attende sin pakkeavdeling leverer alltid, selv med større volum og korte tidsfrister. I tillegg så ønsker jeg å vise et samfunnsansvar ved å bruke en attføringsbedrift.»

Spike Distribution

«Samarbeidet med Attende har fungert helt utmerket. Oppdraget har omfattet mange ulike arbeidsoppgaver som f.eks innsamling av informasjon via internett og telefon, pakking av enkeltelementer og større enheter, samt utleveringer pr bil og post. Vi opplever at Attende sørger for god koordinering mellom ansatte som igjen sikrer nødvendig arbeidsflyt – resultatet blir leveranse i henhold til avtale»