top of page
Trond F. Ingebretsen

Påskeegg med smak av sosial bærekraft

Tro det eller ei, det nærmer seg påske.

Ihvertfall påskeforberedelser.


Mange bedrifter har tradisjon for å gi påskeegg som en liten gave til sine ansatte, og dette er noe de ansatte (og familiene...) synes å sette stor pris på.


Det mange ikke er klar over, er arbeidet som ligger bak disse små, smakfulle eggene... Søtsaker må kjøpes inn, så må det pakkes, kontrolleres og veies, forsegles, kanskje eggene skal pyntes eller merkes - før de kjøres ut til bedriften.

Hele denne prosessen skaper gode og verdifulle arbeidstreningsarenaer for våre deltakere eller tiltaksansatte. Hygiene, presisjon, samarbeid, logsitikk og planlegging må til for å skape gode leveranser. Dette har vi blitt ganske gode på, i alle beskjedenhet, etter mange år med stadig større leveranser.


Så - dersom din bedrift skal kjøpe inn påskeegg til de ansatte, velg gjerne en leverandør som har satt ut noe av dette arbeidet til en bedrift som for eksempel Attende.


På den måten smaker påskeeggene litt ekstra godt, tror vi.




0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page