Personvernerklæring

Vår nettstedsadresse er: https://attende.no

 

Hvem behandler Attende personopplysninger om?

I tillegg til opplysninger om egne ansatte behandler Attende personopplysninger om eksisterende og potensielle kunder og leverandører, og kontaktpersoner hos disse. Vi behandler også personopplysninger om jobbsøkere som er søkt inn til oss via NAV. I rekrutteringsprosesser lagres også innkommende CVer og søknader.

 

Hvilke personopplysninger behandler Attende?

Vi behandler nødvendige opplysninger for å levere produktet eller tjenesten, samt generell kontaktinformasjon for å kunne gjennomføre de ulike forpliktelsene vi har ovenfor de registrerte. Kundeopplysningene lagres så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller så lenge man er lovpålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendig for å oppnå formålet.

 

Hvordan beskytter Attende opplysningene?

Vi tar personopplysningsloven på alvor og har flere grader av sikkerhet rundt vår behandling av dine data. Vi har både organisatoriske sikkerhetstiltak, i tillegg til datatekniske sikkerhetstiltak. Ved bruk av underleverandører har vi egne databehandleravtaler med disse, der det er nødvendig. Vi benytter i tillegg systemer som har innebygget tilgangskontroll slik at tilgangskontrollen styres nøye.

 

Informasjonskapsler

Når du besøker www.attende.no registrerer vi ulike typer informasjon om deg som bruker for å kunne optimalisere nettsiden for våre kunder, samt for å føre statistikk over besøkende. Dette innebærer bl.a. at vi kan lagre din posisjon, adferd og teknisk informasjon om din nettleser/operativsystem ved hjelp av Google Analytics, som igjen benytter informasjonskapsler (cookies).

 

Kontaktskjema

Behandling av dine personopplysninger er nødvendig for å kunne bruke kontaktskjemaene og øvrig funksjonalitet på nettsiden. Før du sender en melding til oss via nettsidens kontaktskjema vil du bli opplyst om at dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

 

Kontaktskjemaene er en enkel måte for deg å henvende deg til oss på. Informasjonen du registrerer i våre kontaktskjema er nødvendige for at vi skal kunne følge opp og besvare din henvendelse på et effektivt vis. Det er valgfritt å benytte deg av kontaktskjemaene. Du kan velge å heller sende oss en e-post eller ringe oss direkte på oppgitt nummer/e-postadresse.

 

Google Analytics

Google Analytics er en tjeneste for innsamling og analyse av besøksstatistikk. Denne tjenesten benytter cookies for å analysere hvordan brukerne benytter nettstedet. Google bruker informasjonen som innhentes for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett. Vi benytter informasjonen som samles inn for å se hvilke sider som blir besøkt, hvordan besøkende navigerer rundt på siden, hva slags utstyr som brukes for å lese nettsiden og lignende. Tjenesten samler ikke inn informasjon som gjør det mulig for oss å identifisere enkeltpersoner.

Dine rettigheter

Du kan kontakte oss for å få ytterlige informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke personopplysninger vi har registrert på deg. Du kan kreve at vi oppdaterer dine personopplysninger dersom de er registrert feil i våre systemer. Du kan kreve at vi skal slette personopplysninger dersom vi ikke lengre har grunnlag for lagring av disse. Du kan kreve begrensning eller stopping av behandling.

Vi vil kreve en form for dokumentasjon på at du er den du hevder å være, før vi utgir noen opplysninger.